Helsinki!

Ett paket med tossor (är nu på väg mot Helsingfors, hoppas att de snart hittar nya hem!



Och vi väntar fortfarande på de nya ekologiska tygerna som ska bli sommarkläder...

Kommentarer
Postat av: Morran

Vilka underbara tossor!

Finns de i vuxenstorlek oxå? ;o)

2009-02-04 @ 21:39:58
URL: http://www.lykkeliam.blogspot.com
Postat av: Hanna

Tackar! Det är många som frågat och visst har vi faktiskt funderat på vantar och tossor i vuxenmodell, men det krävs så många storlekar. I så fall skulle man kunna tänka sig en specialbeställning efter eget mått på hand/fot. Dessutom behövs något slags halkskydd, det skulle bli rackarns halt... :)

2009-02-04 @ 23:25:41
URL: http://bonkelimini.blogg.se/
Postat av: Lotten

Jag gillar tanken! När jag var i Tanzania för massa år sedan var jag så imponerad av massajernas dojor, de var gjorda av gamla återvunna däck och slangar! Kan man kanske kombinera? :)Alltså, inga traktordäck då, men kanske en snutt påsyss slang under trampdynorna? Eller... jag ska nog ta och sy vidare här isället. Läskigt snygt kuvert här ovanför också förresten!

2009-02-05 @ 11:52:47
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har funderat på om det är någon plast som man ändå lägger i plaståtervinning som skulle kunna sys på i mindre bitar (som trampdynor), men inget har passerat mina händer än. Tanken var ju att göra tossor för lite äldre barn också och då behövs ju också halkskydd, men vi får fundera vidare...

2009-02-06 @ 15:56:01
URL: http://bonkelimini.blogg.se/
Postat av: Lotten

Hade ni bott i tyskland hade problemet också kunnat lösas genom det underbara "Spermüll"-systemet! Här ringer man nämligen efter specialsopbil när det ska slängas stora grejer som möbler och sådant. Sen ställer man ut grejerna på gatan och då blir de ju gärna upplockade av folk (ähum, jag gärna då)ifall det är något fint! Finns också mycket fult.. läskiga skinnsoffor m.m, fast valda delar hade säkert kunnat hamna under fötterna på folk! Vi har gjort flera underbara fynd... snyggaste soffbordet, vacker fotlampa, mysigaste trädgårdsbänken och massa mer, me like!!! Kanske vore en idé att komma hit med lastbil och raida Hannovers gator en sperrmüll-eftermiddag :)

2009-02-06 @ 16:53:20
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det låter fantastiskt!

2009-02-06 @ 17:18:19
URL: http://bonkelimini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0