Ekologisk body och t-shirt med blommor





En variant med kort ärm och en med lång ärm och mudd. Rödklövern är ju alltid favorit just nu och den passar bra ihop med de ekologiska jeansen. Muddar på den långärmade bodyn kommer att finnas i brunt/rött/svart/vitt/grönt, allt ekologiskt.

Om det är just någon av de här två man faller för så är de båda i stl. 74/80 och kostar 150:- (kort ärm) resp. 160:- (lång ärm). Skicka i så fall ett mail till adressen här uppe i vänstra hörnet på sidan.

Ellen verkar vara frisk igen och får gå till dagis imorgon, jag och Mikkel ska ta en promenad till Chikenpox. Här sitter vi annars och skrattar åt det här, och imorgon är det det här vi skrattar åt... /Hanna

Uppdatering:
Och här en tröja i stl. 92 med smultron som kostar 120:- och så är det ju fri frakt inom Sverige precis som i vår webshop.
Skynda innan Ellen lägger vantarna på den...




Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Fina. Syr ni bodysarna och tröjorna själva också eller är de färdiga från grossist?

2009-03-18 @ 08:54:39
URL: http://www.rattvisabarn.blogspot.com
Postat av: Hanna



Från grossist, Living Crafts från Tyskland.

Skrev i ett tidigare inlägg (Ekologisk body med applikation) hur attans pillrigt det är att sy bodysar (bodies, bodys, vad man nu ska kalla/stava det på svenska!? kärt barn..!) och hur lång tid det tar. Det är är ett ekologiskt, snyggt och billigt sätt för våra kunder.

2009-03-18 @ 09:06:50
URL: http://bonkelimini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0