En manchesterjacka!

Attans vad svårt det är att fota manchester, det blir bara glansigt. Bild nummer 2 här nedan blev ganska bra i alla fall, men de är mest bara till för att stilla någons nyfikenhet!

image22

image23

Bajen-mössa till Ellen och Brunblom till Oii


Det ska bli fotbollspremiär för Ellen imorgon och vi har ordnat full mundering! Hängselbyxorna har förresten min mamma sytt till min syster när hon var 1 år. Passar bra för Ellen med en stor tygblöja och uppvikta byxben. De gamla klassiska 70-talskläderna är så rackarns smala i modellen och passar inte våra stora tygblöjor i alla fall.

image21


Och tröjan här nedan ska en lycklig bebis snart få ha på sig. Vi måste nog sy en till tröja till Ellen, så glad som hon blev när hon bara fick låna den!

image22

Hej! /Hanna

Gammalt och nytt som hamnat på Tradera


Ugglan!

image16

Äntligen har jag hittat ett plagg som går att prydas av ugglan! Många beställningar och butikerna är tomma. Dags att sätta sig att sy, som tur är är det massa moln som pryder himlen idag.

sommar

image15

ekomulle och påfågeln

image14

Grönsaker!

image13

Man skulle kunna tro att vi övergivit tyger och symaskiner för spadar och frön. De senaste dagarna har tillbringats en trädgård, men snart står nya arbetsrummet klart och vi ska börja jobba på riktigt!


Flytt!


Vi håller på och flyttar! Eller flytten är klar nu, men det återstår att göra iordning arbetsrummet... Därav inga kläder i produktion för tillfället, men snart så kommer det sommarkläder i butikerna och på Tradera!

Här är några sommarmössor i alla fall!

 image11

image12


Det tokiga är att precis nu när solen tittar fram planeras det för fullt med höstens kläder här hemma...

RSS 2.0