Byxan Bov är kändis!

På sidan 125 i senaste numret av tidningen Mama har Byxan Bov tjuvat sig en plats. /Jeppe

Tyst från oss...

...men vi syr - inte helt oväntat. Snart kommer fler bilder på plagg och tyger som man kan handla i vår webshop!

Ekologisk velour är fint!
Jeppe och Ellen har åkt ut till landet och jag kan inte hålla mig, måste ta en vant- och tosspaus och visa velouren. Nu finns även den i vår webshop!

Vi syr...


Helgen spenderades i skärgården med en symaskin och ett gäng tossor, men jag måste erkänna att det blev mer mys än sömnad. Hur som helst är det bra med en symaskin på landet i alla fall om det kniper.

Vi har fått hem fler ekologiska tyger, bland annat ännu mer velour. En klarröd och en svart, hur fina som helst och supermjuka. Uppdatering av kläder och tyg i vår webshop sker så fort vi får tid. Det är tokiga mängder vantar och tossor som är i görningen för tillfället.

Ha det bra!

Regn

Idag har det bara regnat. Vi skulle åka på dagsutflykt men det var ju inte riktigt väder för det. Det har mest blivit mys inomhus och vant-sömnad.

Och Eskilstuna!


BonkeliMini mot Göteborg


Sverige


Nu dyker vi upp på fler platsen i Sverige, kul! Förutom i Östersund finns vi snart i Eskilstuna och Göteborg!Svettiga höstkatter i sommarhettan... Katterna är stickade i second hand-garner och stoppade med restbitar av deb ekologiska bomullsfleecen.

Det är varmt i Stockholm och vi längtar ut till skärgården, som tur är är vår lägenhet ganska sval... Nästa helg flyttar en  symaskin ut till ön så kan vi ta långhelg och jobba samtidigt.

RSS 2.0