Jobb och semester!

Här jobbar vi som bara den och det är bara en i familjen som får slappa ordentligt...Nu håller vi på med de sista sommarbeställningarna och sedan går vi över till att sy på höstens nya kläder. Här nedan är bland annat det röd-/vitrandiga nya trikåtyget, det är så snyggt med lagom smala ränder och mjukt och skönt. Massor med plagg i nya ekologiska tyger till höstens "kollektion", men först ska vi ha lååångsemester.
 


None


Och så måste vi sy några trosor och "träningsbyxor" åt Ellen! Hon är inte ens 1,5 år men går och kissar och bajsar på pottan på dagarna, hon är hur bra som helst! Men så började vi ju med det här när hon var liten... Det är klart att det händer olyckor och att hon kissar på golvet ibland, men vad är det mot ett antal blöjbyten varje dag? Framför allt är det så skönt att se att hon tycker att det är skönast utan blöjor!

Sommarväder

Det är för fint väder för att vara inne och för varmt för att vara ute... Och här sitter vi och skapar kläder för varma dagar när man helst bara vill ha barnen utan kläder i skuggan.

Förhoppningsvis blir det premiär för våra linnen i eko-trikå i butik imorgon. Ellen ska bara somna först, så kan vi sy klart allt...
.

Skärgården

image310 Helgen har spenderats i skärgården med soligt väder, blommor, fästingar, kamera och bad (Jeppe badar, Hanna badar inte när det är 15 grader vattnet!) Nu är det dags att sätta oss framför maskinerna igen!

RSS 2.0