Nya favoriter

Fina tossor och vantar som numera bor i Malmö/Lund hos Harmoni Barn. På grund av de där rackarns etiketterna som inte kommer i tid håller vi nu på med resten av gänget som ska flytta söderut, men snart är de klara. För de som inte bor i Sveriges södraste delar så kommer också bild på de resterande här så småningom. De är nästan ännu finare, framförallt mer färgglada för att lysa upp i höstmörkret.Dessa modeller finns hos någon DesignTorget-butik någonstans mellan Sundsvall och Linköping: 

     

Ellen som snart är två år har funnit sig ett par favoritvantar, den största storleken 6-12 månader fungerar på henne fortfarande. (helst vill hon gärna få på sig tossor i storlek 0-6 månader också för de är "fiiina"). Braiga sitta-i-vagnen-vantar eller promenadvantar, det är dock väldigt svårt att plocka stenar med vantarna på. "Det går inte" säger hon och i väntan på mer tid för att rita en vante med tumme för större barn, så får man helt enkelt ta av sig vantarna och använda dem som stenpåse - det fungerar det med.
/Hanna

Remade Sweden i Eskilstuna har öppnat!


Äntligen...

...så har de där etiketterna äntligen kommit... Jobba jobba jobba ikapp!

Ekologiska velour-plagg till CHICKENPOX som firar 1-årskalas på onsdag, hurra!
Utan post på flera dagar försmäktar vi...Ingen post på flera dagar och beställningarna hopar sig... Grrr...

BonkeliMini hos DesignTorget


Uppe med tuppen!


Det ser fruktansvärt blött och tråkigt ut ute, egentligen ser man inte så mycket eftersom det är höst och svart som natten kl.6... Ikväll kommer i alla fall Ellens farmor från Köpenhamn och stanna ett par dagar. Det ska bli trevligt! Framförallt eftersom vi inte kommer iväg någonstans just nu, annars hade vi tagit en välförtjänad minisemester till i Danmark.

Igår åkte Jeppe Stockholm runt och fyllde på i de sista DesignTorget-butikerna. Christiania-cykeln är fantastisk och numera prydd med Bonkeli-Björn framtill på lådan.

Annars går den mesta tiden åt att klippa, sy och plocka tyger fram och tillbaka från hyllor och högar. Nu är det så mycket på gång att det är krångligt att hålla reda på vad som ska vilken butik... Ett gäng kom-ihåg-lappar pryder en vägg och hjälper till!


Allt om barn!


Äppeltjuven!Idag fick vi en tygleverans och en äppeltjuv slank visst med också...

Säkerhetsnålar är fina!
På väg att bli tossor och vantarMen idag blir det otroligt nog även byxor och tröjor som står på schemat!

Så var det det där med DesignTorget...

 

Nu börjar det bli en aningens tjatigt så ni ska slippa de fyra sista butikerna, men om det nu skulle ha varit någon som har missat det hela finns våra nya hel-ekologiska tossor och vantar från och med nästa vecka hos:

Stockholm / Kulturhuset
Stockholm / Nybrogatan
Stockholm / Västermalmsgallerian
Täby
Fältöversten
Uppsala
Linköping
Sundsvall

Och så var det en uppsättning till...


...DesignTorget Linköping! Tur att färgfilm finns numera...

Och till DesignTorget i Uppsala skickas...Sov gott!

Pust!

Tänk vad glad man kan bli när posten kommer!

Mot DesignTorget i Sundsvall!

Den helt ekologiska varianten har brun, svart eller vit mudd. Fint!

Etiketter, var är ni?

Tänk att avsaknaden från en sån här liten sak kan ställa till så mycket problem...

Katterna har blivit kändisar hos Remade


En ännu mer ekologisk variant!

 
 


Här är nya modellen av tossan och vanten med ekologisk mudd. Vi har ju Öko-Tex-muddar nu på tossor och vantar, men det ska det bli ändring på snart.


Ett gäng tossor till Göteborg


Mycket i huvudet...Håller man på med att sy till 12 ställen samtidigt gäller det att hålla lite ordning på det hela. Lite ordning finns det i kaoset av olika högar med plagg.

Marknad på Söder

Så har ytterligare en förkylning gjort entré hemma hos oss... Sjukorna avlöser varandra, men det hör väl nyblivna dagis-barn och hösten till. Idag ska vi dock försöka ta oss förbi Bondens marknad och handla och på söndag är det tårtkalas på schemat. Utöver detta måste minst 60 par vantar och 50 par tossor bli klara i helgen, så vi har en del att göra...

Spillbitar är fina och det går inte att slänga dem alla gånger....


Nu är den här...

Christianiacykeln har anlänt och Chickenpox blir den första lyckliga butiken att få en leverans av den!

 

Dessutom heter vi sedan helgen Larsen i efternamn (plus ett par mellannamn...).


RSS 2.0