TrädgårdsBoven

Ellen i sin Bovtröja som är lite kort i ärmarna. Vi sydde den till henne nästan precis för ett år sedan när hon skulle börja på dagis. Byxorna är av en kraftigare jeanstyg i 100% ekologisk bomull och i rak modell. Bra och varma höstbrallor.

Idag har vi varit en sväng förbi trädgården och plockade med oss massor av gott hem. Det lönar sig att gräva, rensa och fixa! Det känns så bra att visa Ellen hur allt växer och att äpplena hänger i träden och potatisen finns nere i jorden. Hur ska man annars förstå på riktigt när man bor i stan och bara ser dem ligga i korgar i butiken. Det känns så härligt när hon springer omkring och tar för sig av bär och sockerärtor själv. Snart kan vi plocka ner sommaräpplen och göra äppelmos, nu har vi ytterligare en i familjen som vill ha äppelmos i gröten på vintern!

       
Potatis, morötter, röda vinbär, sockerärtor, hallon, rabarber, rödbetor och Mikkel & Beata. Mikkel var helt fascinerad av det avklippta gräset och hallon var inte så pjåkigt det heller!

Jeppe och Mikkel gick just iväg för att posta iväg en liten beställning till Finland. Väldigt fin beställning hade gjorts må jag säga! :) /H

BonkeliMini - ekologiska barnkläder - hemsida och webshop

Kommentarer
Postat av: Hanna Ö

Det ser helt fantastiskt ut. Riktig svensk sommar. Jag fick rabarber från min brors trädgård häromdan. Går inte att jämföra med att gå och köpa i butiken. Det känns så speciellt liksom.

2009-08-05 @ 00:15:02
URL: http://fagge.blogspot.com
Postat av: Hanna

Och så smakar det extra gott!

2009-08-05 @ 13:41:44
URL: http://bonkelimini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0