Längre shorts i ekologisk bomull!

image9
Jättefina shorts i ekologisk bomullsjersey. Mjuka och sköna i en lite längre modell som går mer över knät. Mörkgröna med ljusgrön mudd (som får en mer intensv grön färg för varje tvätt) och resårband i midjan.

Finns i stl. 56-92 för 175kr/st
Går att beställa med ett mail till info(snabela)bonkelidesign.se eller hos Oii-design.

körsbärsklänningen

Körsbärsklänningen försvann från Tradera fort och några av de andra körsbärskläderna har hittat ett hem. Snart finns de här!

Vårkläder i sommarväder!

image5

Sommarplagg körsbär

image4

Ellens farmor är på besök från Köpenhamn och vi syr lite. Denna klänning finns nu på Tradera och tillhör sommarens lilla kollektion. Vi har bara inte bestämt oss till vilken butik de ska...

EKOLOGISKT TYG!

222650-2


Äntligen har vi lyckats ordna ekologisk bomull! Naturvitt, ljusbrunt, ljusgrönt och mörk olivgrönt. Nu ska BonkeliMini gå mer och mer över till ekologiskt och det känns så bra. Gamla 70-talstyger, second hand-tyger som vi jobbat en del med är ett steg på vägen, men att kunna stödja utvecklingen av det ekologiska känns toppen!

Det som är så häftigt är att det gröna och det bruna tyget är färgväxande bomull. Den har inte färgats, utan växer så. Efter varje tvätt blir det mörkare och mörkare i färgen istället för att blekna. Vi ska experimentera lite med tvättning av den och se hur mörk vi kan få den.

RSS 2.0