Gården


Vår gård är fantastisk fin just nu. De har precis ordnat med en ny sandlåda/lekhus, nyplanterade blommor och så gör våren självklart sitt. Det vackra blommande trädet snöar små vita blomblad ner på oss.

 

Det finns många böcker om vårt hus/kvarter, bland annat den här. Tunnorna för tidningsåtervinning i ful blå plast, lägger man nästan inte märke till när himlen tar samma färg. 

 
Ellen hittade en skatt i sandlådan, någon som saknar en ring med glittrigt gult hjärta?


Ellen serverade pannkaka med salt (?) från huset. Jag bad om jordgubbssylt men hon svarade bara "tok-mamma!". Cykeln stod där den parkerades senast och blänkte fint i solen, konservburkskrukorna likaså utanför ett litet fönster. Den enda gräsplätten på hela stora gården är en inhängnad dock. Tur att vi har en jättestor och lummig park precis intill. Imorgon ska vi till båten igen och hälsa på, sedan ska vi ut till trädgårdslandet för att sätta potatis och så lite annat. /H


Kommentarer
Postat av: Sara

Du får ändå pannkaka. Jag får bara korv med sås.



Jag såg en blommig Bonkelihätta på linje 19 söderut idag. På ett barn, alltså.

2009-05-09 @ 22:00:20
Postat av: Hanna

Trevligt! Hoppas att den spred glädje och kärlek i tunnelbanevagnen.



Det hade i och för sig varit spännande om den hade varit ute och åkt själv. Hoppas att den bara betalade för sig innan den lämnade butik. Mikkels rutiga hätta fick ju fötter och försvann förra månaden.

2009-05-09 @ 22:07:09
URL: http://bonkelimini.blogg.se/
Postat av: Lotten

Det är alltid lite extra speciellt när man ser ens egenproducerade grejer på intet-ont-anande folk ute på stan! Igår råkade ett barn med mössa från mig komma fram till Mika på en lekplats och stjäla hans napp ett litet tag. Det var dock mannen som betraktade detta spännande scenario.

2009-05-11 @ 00:13:05
URL: http://cmig.blogg.se/
Postat av: Hanna

Mika skulle ha tagit mössan i beslag när barnet tog nappen!

2009-05-13 @ 19:42:26
URL: http://bonkelimini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0