Ekologisk jul och lucia - julklappstips!

Ekologisk mantel i härlig röd velour, svarta kantband och en stor grön knapp med ögla. En perfekt julklapp till alla barn från 2 år och några år uppåt och den hittar nu här!
Vi sydde några till Ellens förskola förra året och de är riktigt poppis. Det gulligaste är att alla barnen har mantlarna framåt på magen som jättehaklappar! Men det klart, annars så ser man de inte :)
Här ovan kan ni se hur vi tränar vi inför julens pepparkaksbak! Man måste få ut så många kakor som möjligt på den utkavlade degen och i det här fallet gäller det stjärnor och guldtyget till stjärnmössor. Särskillt viktigt är det eftersom guldtyget har tagits bort hos tillverkaren/leverantören... Vi får ordna med en annan lösning till nästa år.

Vi samlat på oss en hel del med ekologiska maskeradkläder, bland annat Hättan Mjau, Trollbyxa och stjärnmössa och vi ska få upp så många som möjligt i vår webshop.

Nu drar det snart ihop sig till Historiska Museets Ekomarkad och om ni vill hälsa på oss och kanske köpa en tomteluva så finns vi där nästa helg! /Hanna

BonkeliMini - ekologiska barnkläder - hemsida och webshop

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0