Hungriga lejon

Vårt arbetsrum är ganska mörkt, men under en liten stund på dagen/eftermiddagen studsar solen in och lyser upp vårt klippbord. Precis när jag satt mig ner för att märka byxor så kom ljuset. Fantastiskt! Medan Jeppe lagade lunch åkte Jeans och Byxan Rödrand ner i en låda och är nu på väg mot Göteborg.


Sedan syddes några tossor och en Byxan Krusbär, paket frankerades och några chokladbitar (ekologisk, rättvisemärkt och fantastiskt snygg förpackning) åkte ner i magen och sedan följde en fikapaus. Ellen räknade så att bullarna skulle räcka till alla hungriga lejon på magen. Linnet Lejon har varit storfavoriten men tyvärr börjar tyget ta slut.

Det har varit väldigt familjärt under dagarna under en tid nu då Ellen varit hemma från dagis en tid. Jättemycket får man inte gjort med sjuka barn (och föräldrar...) hemma, men igår målade vi vargar och idag bakades det alltså kardemummabullar. Middagen bestod av curry-kokosmjölk-rödalinser-spenat-gryta och för den yngsta i familjen var det quinoagröt som gällde. Kokas på quinoaflingor, världens bästa gröt för växande bebisar tätt följt efter hirsgröt. Trevlig kväll! /H & J

BonkeliMini - ekologiska barnkläder - hemsida och webshop

Kommentarer
Postat av: lina

å va goda bullar!



ni får hojta om ni behöver barnvakt någon kväll! kram

2009-09-03 @ 08:09:33
URL: http://linasblogg.blogg.se/
Postat av: Jeppe

Det gör vi!

2009-09-03 @ 10:17:13
URL: http://www.bonkelidesign.se
Postat av: Emma

Ellen är så smart! För jag utgår ifrån att hon skulle hjälpa lejonen att äta upp bullarna?!

2009-09-03 @ 13:15:30
URL: http://www.feriadeemma.se
Postat av: Hanna

Ha! Så det var det hon hade tänkt!

2009-09-03 @ 13:52:14
URL: http://bonkelimini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0