Naturskyddsföreningens Gröna guide i mobilen!

Nu finns Naturskyddsföreningens Gröna guide i mobilen! Vi finns med under kategorin "Hitta butiken" . Om ni går in på länken här nedan kan ni skriva en rad om vad ni tycker om www.bonkelidesign.se!  http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/kopa/klader-och-textil/hitta-butiken/butik/?itemid=266

Naturskyddsföreningen skriver:

"Kolla om fisken i disken är grön! Hitta den närmsta butiken som säljer ekokläder. Direkt i mobilen.
Nu släpper Naturskyddsföreningen gratisprogrammet ”Grön guide” för iPhone som gör det enkelt att bli miljösmart i vardagen. Och snart ska Natur skydds föreningens expertråd bli tillgängliga även för andra mobilmodeller.

– Många människor vill agera miljösmart idag men de vet inte hur de skall välja i affären. Nu kan de få snabb och pedagogisk information direkt i telefonen vid själva köptillfället, säger Svante Axelsson, generalsekreterare på Naturskyddsföreningen.

Konsumenttjänsten Grön guide har funnits på Naturskyddsföreningens webb i drygt ett år. När nu ”Grön guide” kommer som program till iPhone blir bland annat Natur skydds föreningens råd om fisk och skaldjur tillgängliga i en interaktiv ”fiskväljare”.

Rekommendationerna är de samma som på Naturskyddsföreningens hemsida men här är de komprimerade till de bästa och sämsta valen vid fiskdisken – tänkt som en överskådlig snabbhjälp, lätt åtkomlig direkt i butiken eller hemma."

Foto: Sören Andersson
http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/gron-guide-i-mobilen/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0